Aloë bio juice

Aloë bio juice – Topkwaliteit premium aloe vera sap geperst uit de aloe vera gel.

Bewezen de beste! Ecolife aloë Bio juice is extra krachtig. Met meer dan 20.000mg Aloesolids per fles zeker één van de beste juices verkrijgbaar.

Natuurlijk is er ook de befaamde Ecolife Aloe Vera Gel. Een pure aloë vera drank gemaakt van de grof geperste aloegel. Met vele vezels en stukjes pulp erin.

Neem eens een kijkje in de webwinkel. Voor alle Ecolife producten en uitgebreide informatie.

Voor Premium kwaliteit kiest u voor Ecolife
aloe vera bio product

Vele firma’s verkopen aloë juice waarvan de hele plant in 1 keer is gerooid. Ook de jonge scheuten die zeer weinig actieve stoffen bevatten.
Deze methode is goedkoop.
Nadeel voor u de gebruiker is dat de aloe vera ook sterk wordt gefiltreerd. Koolstof filters houden de meeste mineralen etc tegen.

Ook moet deze aloe vera tot hogere temperaturen verhit worden. Ecolife Juice is niet gefiltreerd over koolstoffilters en bevat een hoog aandeel mineralen, sporen, enzymen etc.

Ecolife Aloe Vera Juice is echt koud verwerkt en wordt ook zonder pasteurisatie afgevuld. Door deze manier van werken bezit de aloë juice een zeer hoog aandeel Aloverose.

Aloverose is een verzamelnaam voor de long-chain polysaccharides. Een volwassen blad zit er vol mee maar door foute bewerking kan er in het eind product veel minder zitten!

Ecolife aloë juice heeft gemiddeld 1600-1800mg van deze belangrijke ingrediënten.

Uit laboratorium testen die wij de afgelopen jaren hebben gedaan. Ook van concurrenten en hieruit blijkt dat er zeer grote verschillen zijn.

We zien merken met vrijwel geen Aloverose (!) of met Maltodextrine verrijkte producten tot hele goede producten.

Gemiddeld ligt het aandeel aloverose een 600-1800mg per liter. De “slechte” merken zitten dan aan de onderkant met een 600-800mg. In het midden vinden we 900-1200mg en de beste aloe’s bevatten meer dan 1600mg.

Maar er is natuurlijk meer dan enkel deze polysaccharides. Ook de aanwezigheid van enzymen, mineralen, plantensterolen is van groot belang.

Ivan Danhof heeft vele jaren onderzoek gedaan en zijn conclusie is dat een goed aloë product nog alle stoffen bevat die ook in de rauwe gel voorkomen.

Volgens Danhof werken ze samen als een dirigent en het orkest.

aloe vera 100 % biologisch ecolife